Behandelingen

Anticellulitis behandeling

Heeft u last van een sinaasappel huid of anders gezegd putjes in uw benen armen of buik dat probleem is op te lossen en of te verminderen door middel van cupping.

Lees meer…

Lymfapress

In 1 behandeling 0,5 tot 2 cm omvangĀ  per been verminderen dat kan! Hiervoor gebruiken we de lymfapress een apparaat dat we om uw lichaam aansluiten en al het overtollige vocht simpel gezegd weg pompt.

Lees meer…

Manuele lymfedrainage na facelift of oogcorrectie

Een opgezet gezicht, dikke en of blauwe ogen, gezwollen mond, het is allemaal niet nodig. Laat meteen het overtollige vocht wegmasseren en alle eiwitten afvoeren die vrij komen na een ingreep.

Lees meer…

Manuele lymfedrainage bij verharde plekken in borstweefsel

Heef u een borstvergroting of verkleining gehad en blijft u last houden van harde plekken in uw borst (en) weet dan dat dit heel gemakkelijk te verhelpen valt ook al zit de verharding er al een langere tijd.

Lees meer…

Sportmassage

Heeft u behoefte aan een stevige massage waarbij uw spieren flink aangepakt worden kies dan voor een sportmassage.

Lees meer…

Ontspanningsmassage

Heeft u behoefte aan een momentje van rust in uw leven kies dan voor een ontspanningsmassage, hierbij zal niet te intensief gemasseerd worden zodat u ook echt aan relaxen toe komt

Lees meer…

Manuele lymfedrainage anti stress behandeling

Zit u niet lekker in uw vel heeft u veel stress of zijn uw hormonen op hol geslagen kies dan voor een anti stress lymfedrainage behandeling.

Lees meer…